FUNKTIONEL

Hver lørdag kl. 10.30 – 11.30
Med Eddie Murray

Om funktionel træning

Afspil video

Er du træt af at træne alene, uden målbar fremgang? Kom med på vores funktionelle træningshold og bliv inspireret på ny.

Funktionel træning er mere end bare en træningsform – det er en livsstil. Det handler om at give dig styrke og smidighed, til de bevægelser du laver i dagligdagen. Gøre livet lettere og mere optimalt for dig.

Med vores funktionelle træningskoncept træner vi ikke kun musklerne, men hele kroppen. Vi bygger bro mellem træningscenteret og virkeligheden. Vi løfter, skubber, trækker, hopper, og løber på en måde, der spejler de bevægelser du laver i din hverdag. Resultatet? En krop, der er robust, velafbalanceret og klar til enhver udfordring, du måtte støde på – om det er at løfte en tung kasse, spille med børnene, eller deltage i en spontan fodboldkamp.

På vores funktionelle træningshold får du ikke blot en træner, men en coach, der er engageret i din succes. Vores trænere er eksperter inden for funktionel træning. De er der for at sikre, at du får mest muligt ud af hver træningssession. De vil motivere dig, udfordre dig og støtte dig på din rejse til en sundere, stærkere og mere funktionsdygtig krop.

Funktionel træning er for alle, uanset alder eller niveau. Hver øvelse kan tilpasses dit individuelle niveau, og vi har et stærkt fællesskab af medlemmer, der er klar til at hjælpe og støtte dig på din rejse.

Kom og vær en del af vores funktionelle træningshold. Det er her, din vej til et stærkere, sundere og mere aktivt liv begynder. Lad os gøre det sammen – lad os gøre dig klar til at møde livets udfordringer med en smilende, stærk og selvsikker attitude. Vi glæder os til at se dig!

Afspil video

FIND OS

På Tomsagervej 2 Aabyhøj .

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning