OUTPERFORMANCE

Fysioterapeutisk .

Byens bedste udendørstræning

Hver lørdag 09.00-10.00 ved Dokk1

Afspil video

Kunne du tænke dig en sjov og effektiv weekend træning som kan helgardere dig med flotte fysiske resultater?

Med Outperformance har vi skabt et unikt 60 minutters helheds-program, der vil dække dig ind med holdbare resultater, på samtlige aspekter af din sundhed. Træningen er for dig som ikke har mulighed for at træne i hverdagen eller som ønsker et sjovt og innovativt træningsprogram, der vil programmere kroppen til at forbrænde fedt og opbygge muskler. Bliv træner af stifteren bag Danmarks største og mest anmelderroste udendørs træningskoncept, Fysio Bootcamp

På kun 60 minutter vil du accelererer din fedtforbrænding via intelligent styrketræning af hele kroppen. Vores programmer er nøje sammensat til at aktivere samtlige af kroppens muskelgrupper på en sund, effektiv og skånsom måde, så du kan få holdbare kropsforandringer på rekordtid. På dette hold vil du lære at træne med sund teknik, baseret på det naturlige bevægemønster og få brugbar inspiration til virksom træning, som du selv vil kunne anvende hjemme og i naturen, med garanti for resultater.

Helle Gadeberg
Helle Gadeberg
Læs mere
Vi har kun været igang i 2 uger, så det er endnu for tidligt at beskrive det endelige resultat, men træningen er effektiv, øvelserne kan laves til det niveau din fysik kan klare og du kommer hele kroppen rundt. Er selv lidt overrasket over hvor godt det virker med online træning, man glemmer faktisk lidt at det er via en skærm og giver den lige så meget gas som hvis det var fysik tilstedeværelse.
Ayoe Raun Kemmer
Ayoe Raun Kemmer
Læs mere
Ayoe Raun Kemner Jeg er total overrasket over hvor supergod træning du/I leverer. Jeg er oprindelig selv fys og bliver så stolt af faget med det du/I leverer. Præcise øvelser, rette graduation, konkret instruktion, muligheder for at få individuelle råd og ikke mindst en gave at ka træne hjemmefra online plus små bonusvideoer. Jeg er fan forever💪🏻TAK leo.
Amy Louise Bretton
Amy Louise Bretton
Læs mere
Effektiv og funktionel træning af højeste kvalitet med Nicolas! Ømme muskler, sved på panden og ikke mindst med et smil på læberne - selvom det er hårdt. Nicolas er super god til at tilrettelægge træningen - det er aldrig den samme rutine, men alligevel kommer man hele vejen rundt. Samtidig giver han god vejledning til øvelser, samt justeringer i forhold til 'skavanker', så man stadig får noget ud af træningen uden at belaste led eller andet yderligere
Marianne Johansen
Marianne Johansen
Læs mere
Kan varmt og helhjertet anbefale Nicolas som (personlig) træner! Fantastisk, funktionel, sjov og meningsfuld træning der giver mening i dybden og resultater der kan mærkes fra dag 1. At være udenfor i naturens elementer giver også så god mening i forhold til Nicolas's form for træning! Jeg har nydt rigtigt godt af hans fine blanding af 'Østens og Vestens' viden om kroppen og den holistiske balance, og om hvordan man får de bedste, langsigtede resultater ligemeget hvad man går efter! Virkelig super oplevelse!! TAK ! 🙂
Connie Øls Madsen
Connie Øls Madsen
@username
Læs mere
Jeg er vild med, at Nicolas har en kropsforståelse ned til de små detaljer. Han er en guru i en dansk krop og helt nede på jorden i sin tilgang. Han er selv gået vejen og møder hver og en af os, der hvor vi er! Jeg glæder mig til hver gang for der er lethed, skøn energi, læring og rum til at jeg kan blive bedre, passe på min krop og forstå den bedre, fordybe mig og lande i mig selv. Jeg er grounded og i ro og balance, når jeg går derfra.
Anne-Sofie Jensen
Anne-Sofie Jensen
Læs mere
Nicolas formår at gøre træningen sjov og ikke mindst funktionel og relevant. For hver gang er der nye elementer eller øvelser og hvis der skulle være en øvelse du ikke er i stand til at lave grundet skavanker eller skader, så kan der altid findes et alternativ. Træningen er for alle fordi den kan tilpasses DIG og bl.a. derfor kan jeg kun give Nicolas min varmeste anbefaling.
Rikke Hansen
Rikke Hansen
Læs mere
Nicholas Rocland er så kompetent en træner. Han er dedikeret til sit fag som træner, hvilket giver god energi til os deltagere 😊🙂😊Han er rigtig god til at vise og forklare kroppens positioner meget detaljeret i de enkelte øvelser. Desuden lægger han vægt på, at øvelserne laves korrekt, så vi lærer at udføre de enkelte øvelser rigtigt. Tilmed forklarer han, hvad der sker i kroppen under de enkelte øvelser. Han er også god til at give træningen et legende præg, samt bruge nye redskaber og nye øvelser. Alt i alt giver dette mig en super inspirerende, kompetent og alsidig træning 🙂😊🙂
Pernille Bargsteen
Pernille Bargsteen
Læs mere
Nicolas er en super god og motiverende træner, man føler sig i trygge hænder når man har ham som træner. Han formår at variere træningen fra gang til gang, men med de samme grundprincipper, på den måde bliver træningen ikke kedelig. Derudover er han altid klar med en alternativ øvelse hvis, den givende øvelse ikke passer til en, på den måde kan man også deltage på sit eget niveau.bus leo.
Lotte Asminn
Lotte Asminn
Læs mere
Sindsygt lærerig træning. Har fået langt bedre styr på hvordan jeg træner uden skader, men samtidig får udfordret krop og sind. Godt tempo, gode øvelser. Følger Fysio Bootcamp online (pga covid) og det fungerer supergodt. Prøv et forløb. Du vil ikke fortryde det!
Jeanette Hansen
Jeanette Hansen
Læs mere
Man mærker virkeligt hvordan man får dybden med i alle muskler. Alle de gode hensyn til evt. skavanker. Og det giver bare det ekstra kick til at blive ved.
Tidligere
Næste

Mød holdets fysioterapeut

Mit navn er Nicolas Rockland og som din faste fysioterapeut & træner på Outperformance, vil jeg hjælpe dig trygt og sikkert på sporet mod en mere fit og smertefri krop i balance.

Jeg vil lære dig den virkningsfulde og helsebevarende træning, som har været nøglen til min egen smertefrihed og styrke. Og som del af et fast og motiverende træningsfællesskab som løfter energien.

Jeg startede som træningsterapeutelev på Øfeldtcenteret i København som 20 årig har lige siden arbejdet professionelt med træning og bevægelse. Både som fuldtids underviser og performer i bevægelseskunsten parkour, og siden som yogalærer,  personlig træner og fysioterapeut.

Jeg stiftede Fysio Bootcamp og Yoga Prehab konceptet i Aarhus i 2017 som har hjulper over 100.000 danskere til en sundere krop og hverdag. I dag bruger jeg meget af min tid på at coache og udvikle mit trænerteam, som består af de ca. 50 dygtige  fysioterapeuter, som varetager Fysio Bootcamp og Outperformance træningen i hele landet. 

Med 15 års træningserfaring og tutusindvis af afholde træningssessioner i det fri, garanterer jeg, at du på dette unikke lørdagshold vil få en funktionel træning i verdensklasseved, samt en sikker vej til en endnu mere fit, og smertefri krop i balance. 

 Hvis du kunne tænke dig at blive en del af et helt særligt træningsfællesskab, så står jeg glar til at tage godt i mod dig, uanset niveau, alder eller eventuelle skadeshistorik, hver lørdag kl. 09.00 ved Dokk1. 

Glæder mig til at se dig!

Brug for en snak ?

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet

Find os bag Dokk1

Ved Hack Kampmanns plads

Vores populære Outperformance træning foregår foran Aarhus Statsarkiv på Hack Kampmanns plads 2, lige mellem Dokk1 og vandet. Kun 2 min. gang fra Yoga Prehab centeret på Toldbodgade 8, 8000 Aarhus C.

Der er gode parkeringsmuligheder på både Toldbodgade samt Dokk1´s egen parkeringskælder. Men vil du parkere helt gratis er det muligt at placere bilen ved Tangkroen eller på Aarhus Ø, hvis det frister med en frisk 20 min. gåtur til træning.

Outperformance træningsspot, er et unikt urbant område, som facilitere til en kvalitetsrig og inspirerende workout.

Afspil video

  Træn med fast statsautoriseret fysioterapeut
  Få en fit & smertefri krop i balance
  Forebyggelse & behandling af skader & smerter
  Øget styrke, opstramning og kropsbalance
  Bedre kardio og kredsløbsmæssig sundhed
  Dybdegående mestring og træningsviden
  Et sjovt, inkluderende og afstressende frirum
 Et 360 graders sundheds boost i det fri

MESTRING

Lær perfekt træningsteknik og udførelse med udgangspunkt i netop din krop og dine behov

SMERTEFRIHED

Forebyg & behandl skader, skavanker & smerter på en naturlig og holdbar måde

TRANSFORMATION

Kom i mål med en flottere, stærkere & mere velfungerende krop i balance

[yogo-calendar]
Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning