STYRKE

Hver fredag kl. 06.30 - 07.30

Med Emil Shawol

Om styrke træningen

Afspil video

Kom og oplev “Styrke” – Dit næste skridt til en stærkere og sundere krop!

Vi er stolte over at tilbyde træningsentusiaster en unik platform, hvor det innovative møder det klassiske, inden for styrketræning. 

Ved at blive en del af “Styrke”, vil du blive præsenteret for nøje udvalgte træningsprogrammer, der er designet til at accelerere din styrkeudvikling, tone din krop, og skabe et fundament for en smertefri krop, uden begrænsninger. Vi tager dig med på en træningsrejse, der vil udfordre dig på nye måder og hjælpe dig med at opnå dine personlige mål.

Lær de klassiske løft, og tag del i vores evidensbaserede metoder, som vil hjælpe dig med at nå dine mål. Fra squat til dødløft, fra bench press til barbell row – vi sørger for udstyr, kompetent vejledning og motivation til at blive den stærkeste version af dig.

Hos Movement Gym mener vi, at træning handler om mere end bare muskelvækst. Det handler om at opbygge selvtillid, øge kroppens funktionsevne, og om at leve et sundt og afbalanceret liv. Og det er netop det, vores holdkoncept “Styrke” tilbyder dig.

Kom med på holdet, og lad os sammen starte rejsen mod en stærkere, sundere og mere selvsikker version af dig. Ingen udfordring er for stor, ingen mål for ambitiøse. Med “Styrke”, er du i sikre hænder på vej mod toppen.

 
Afspil video

FIND OS

På Tomsagervej 2 Aabyhøj .

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning